top of page

Het team van Garage Zijlstra

Bij Garage Zijlstra wordt u ontvangen door Sven Zijlstra en Jeffrey Martens. Deze heren hebben in de loop van hun carrière veel ervaring opgedaan met het sleutelen aan diverse voertuigen - van auto's tot wegenbouwmachine's. Gedreven door passie en een eigen visie staan ze nu bij Garage Zijlstra klaar voor u en uw auto.  

Sven is letterlijk met het automotive-virus geïnjecteerd. Van kleins af aan ging hij al met zijn ouders mee naar dragraces. In de loop der jaren ging Sven mee als monteur en later als coureur. Na een jaar studie bij de Universiteit Leiden en de TU Delft besloot Sven het roer om te gooien. Hij zag in dat hij zijn passie voor mechanica en sleutelen wilde najagen. Na een aantal jaar als monteur gewerkt te hebben is Sven nu de uitdaging aangegaan om een eigen garagebedrijf te runnen. Hij gelooft sterk in de combinatie van uitstekende service en lage prijzen.  

Ook Jeffrey zijn leven wordt beheerst door de autotechniek. Na een lange carrière bij een Volkswagen dealer heeft hij besloten het team van Garage Zijlstra te versterken.

Dankzij de inzet en visie van deze heren heeft Garage Zijlstra een uniek concept kunnen neerzetten. Niet voor niks geven klanten dit bedrijf een zeer hoge score voor klanttevredenheid.  

Uitstekende service en een zeer scherp tarief

Wij helpen u met autoservice zoals we zelf geholpen zouden willen worden

Een autogarage voor iedereen

Bij Garage Zijlstra kunt u terecht met alle soorten en maten auto's. We werken met plezier aan een oldtimer uit 1965 maar ook aan een spiksplinternieuwe bolide. Onze monteurs hebben brede ervaring met onderhoud aan vele automerken. De verschillende diensten zijn er op gericht om uw auto tegen zo laag mogelijke kosten zo lang mogelijk veilig op de weg te houden. Zo kunt u bij ons terecht voor regulier onderhoud, een kleine servicebeurt, een grote servicebeurt, APK keuringen, reparaties, herstelwerkzaamheden, bandenservice, accuservice en veel meer. We denken graag met u mee over de meest (kosten)effectieve oplossing voor uw auto. 

bottom of page