top of page

Reparatie

REPARATIE

Snel weer de weg op na vakkundig herstel van uw wagen

ONDERHOUD

Wij zorgen er voor dat u zo lang mogelijk van uw auto kunt genieten

BANDENSERVICE

Laat ons u helpen om goed contact met de weg te houden

Reparatie van uw auto bij Garage Zijlstra

Ondanks goed onderhoud van uw auto kunnen er onderdelen stuk gaan en verslijten. Garage Zijlstra in Wormerveer kan u helpen bij vervanging of reparatie van kapotte onderdelen.

 

Reparatie, herstel of vervanging van onderdelen

Garage Zijlstra is goed uitgerust voor vele soorten reparaties en herstelwerkzaamheden aan uw auto. Bijvoorbeeld reparatie van een kapotte startmotor, vervanging van een distributieriem of het vullen van uw airco behoren tot de mogelijkheden. Kapotte onderdelen worden in overleg met u vervangen door het beste alternatief, nieuw of gebruikt, maar altijd in goede staat. Onze monteurs beschikken over uitgebreide kennis van autotechniek en werken met moderne (uitlees)apparatuur. U kunt rekenen op een goed en veilig reparatieresultaat. Benieuwd naar onze tarieven voor reparaties? Neem contact op met Garage Zijlstra voor een prijsopgave en maak een afspraak.

 

Hoe werkt het?

  1. U neemt contact op met Garage Zijlstra om de mogelijkheden voor reparatie te bespreken

  2. Wanneer nodig voert Garage Zijlstra eerst een diagnose aan uw auto uit

  3. U ontvangt een prijsopgave voor de reparatie, met uw akkoord voeren wij de reparatie uit. Bij onverwachte extra kosten nemen wij eerst contact op

  4. Na reparatie vertellen wij graag hoe de reparatie aan uw auto is verlopen

  5. U kunt weer veilig de weg op

 

Scherpe prijzen bij Garage Zijlstra

Uw auto verdient de beste behandeling, maar bij Garage Zijlstra begrijpen we dat de kosten ook meetellen. Door onze slimme inkoop profiteert u van scherpe prijzen op zowel originele onderdelen als goede alternatieven. Na een eventuele diagnose informeert Garage Zijlstra u eerst over de reparatiekosten voordat tot reparatie wordt overgegaan. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

bottom of page